Enklare att boka städning online

Allt fler kunder har efterfrågat en snabb onlinelösning där städtjänster kan bokas direkt via hemsidan. Den är nu lanserad och nu kan du boka städning dygnet runt via datorn eller mobilen.

Det blir allt vanligare att bokningssystemen blir tillgängliga för kunder via företagens hemsidor. Tillgängligheten skapar snabbare bokning och som kund behöver man varken vänta på mail eller i telefonkö för att bestämma vad som ska beställas och när det ska utföras. Det är en trend vi följer och vi har därför lanserat ett bokningssystem online.

Oavsett om du vill ha flyttstädning vid ett enstaka tillfälle eller om du söker regelbunden hemstädning kan du beställa det med några klick på hemsidan. Självklart går det fortfarande att beställa våra tjänster via andra kontaktmöjligheter.

Så går det till:

  • Välj tjänst

Välj vilken städtjänst du är intresserad av i vårat städutbud för privatpersoner . Det kan exempelvis vara hemstädning, fönsterputsning eller storstädning.

  • Välj behov

Ange om ytan som ska städas är ”Normalt skick, Mindre bra skick eller Dåligt skick”. Detta förutsatt att det är flyttstädning eller storstädning som beställs. Vid hemstädning anges hur ofta som hemstädning ska ske.

  • Ange storlek och få pris

Ange därefter hur stor din bostad är och ett pris presenteras direkt på hemsidan. Många städföretag är inte transparenta med sina priser utan en offertförfrågan måste först skickas in. Vi anser däremot att det är en fördel att kunderna direkt kan se vad det kostar och vi har därför valt att visa priset redan i detta skede.

  • Välj dag

I vår kalender väljer du sedan vilken dag som du vill att städningen ska utföras på. Den stora fördelen ligger därmed att du själv väljer dag och ser direkt om vi har lediga tider som passar ditt behov.

  • Kontaktuppgifter

Sista steget är att ange kontaktuppgifter och övriga uppgifter. Vi kommer att skicka en bekräftelse på att beställningen är genomförd och även återkoppla att vi kan genomföra uppdraget.

Frågor?

Har du frågor kring bokningen online eller annat kring vår verksamhet så är du varmt välkommen att höra av dig. Du når oss på:

Telefon – Välkommen att ringa oss på 040-96 19 13 måndagar till fredagar 7.30-16.30

Mail – Du når oss på perfekt@perfektstad.se. Vi svarar vanligtvis inom ett dygn under våra ordinarie öppettider. Det går även att skicka oss ett mail via kontaktformuläret på hemsidan.

Facebook – Följ oss gärna på Facebook där vi lägger ut nyheter, kampanjer och information kring vårat företag.

Chat – För snabb respons rekommenderas vår chat som finns på hemsidan. När chatten är öppen ges svar mycket snabbt.

#
20 October, 2017